Sara Rasmussen

aäsödlfkgkhj

Publicerad 2010-10-20 11:44:38 i Allmänt

Jag vet att det inte har blivit någon uppdatering på sistone men det är för att det jämt och ständigt händer grejor i mitt liv. Det är många bollar uppe i luften, många saker att fixa eller att tänka på. Och så vidare...

Men jag har insett att jag inte ska ta livet för givet! Alltså jag menar det jag skriver jag är så obeskrivligt glad att jag ens fortfarande lever. Varje sekund uppskattas. Och dessutom, jag är också tacksam för att jag har väldigt fina vänner samt en fin familj som finns där i alla väder. <3

Förresten, det är en sida hos mig själv som jag älskar! - Att vara kreativ. Mmm! Det är så galet kul att vara en kreativ person, så många fantasier man kan själv förverkliga.

*Smack!*

Vilken start på dagen jag fick..!

Publicerad 2010-10-04 19:57:06 i Allmänt

Väckarklockan funkade tydligen inte så jag vaknade trettio minuter innan jag skulle börja, så... omg, stressade jag råkade tappa mobilen när jag väl var precis utanför jobbet. Efter fan bara en minut insåg jag att jag hade tappat den att jag småsprang ut. Ett gäng tjejer stod och snokade i MIIIN kära mobil! Jag fick panik att jag tog mobilen så snabbt jag kunde. De bara "är den din?" Men ärligt, jag undrar vad som skulle ha hänt om jag kom några minuter senare?

Om

Min profilbild

Jag är en glad tjej som lever livet i lilla men charmiga Örebro. När jag inte fixar käk om dagarna på ett lunchställe är jag med mina nära & kära samt hittar på en massa som att shoppa, träna och resa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela