Sara Rasmussen

Där ser man!

Publicerad 2011-07-26 10:29:55 i Allmänt

Där ser man! Det blev först en rundtur på stan med mamma sen tacosdags med flickorna... Och en spontan utgång på satin. Livet är inte dumt alls om man är kreativ! Idag blir det ridning + badande i poolen om vädret nu är stadigt. Mysfaktor +10000!

För din skull, Maddie!

Publicerad 2011-07-25 16:52:43 i Allmänt

Att shoppa är bra för själen men inte för plånboken, jisses! Så därför får ni godkänna å icke godkänna mina inköp ;) visar allt utom en duk på myrorna, en pilot solglasögon på h&m och en svart kavaj på h&m också.


En cool kuvertväska för endast 15 kronor!


En mysig tröja i fin skick med en annan mönster bakifrån för 85 kronor! Men frågan återstår, vad kan man använda den till?





Och så vad sägs om dessa?


Dagens outfit. Låt oss se vad dagen har at...

Publicerad 2011-07-25 13:00:16 i Allmänt

foto0085 (MMS)

Dagens outfit. Låt oss se vad dagen har att erbjuda. Men undrar en sak, varför är Örebro så dött just nu? Det gillas absolut ej! Ni vet mottot, allt blir vad man gör det till. All right, jag har vapnen så staden ska få se ett och annat! Haha.

God morgon, Sverige!

Publicerad 2011-07-03 12:52:51 i Allmänt


Bild: Jag för några dagar sen, rätt så passande bild? Haha.

Det blir stan nu alldeles strax med kära mamma där då vi ska köpa presenter till Casper. Att ha sju syskonbarn är ja ni förstår det blir ofta besök hos leksaksaffärer :D men jag tycker om alla mina små guldklimpar! De bara smittar av med sig glädje. So lovely.

Om

Min profilbild

Jag är en glad tjej som lever livet i lilla men charmiga Örebro. När jag inte fixar käk om dagarna på ett lunchställe är jag med mina nära & kära samt hittar på en massa som att shoppa, träna och resa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela