Sara Rasmussen

Okej då, en skitinlägg kommer här... Bara för

Publicerad 2010-12-27 00:28:15 i Allmänt

Okej då, en skitinlägg kommer här... Bara för jag tycker om dig, raring! :D Så för din skull! *Nicka..*


Jag har varit ledig i tre heldagar så jag passade på att försöka softa på riktigt. Men det har inte funkat helt för det har gjort mig till en riktig liten galning som sjunger och dansar runt i hela lyan vilket gjorde mamsen galen. Städat, gjort allt möjligt cpigheter som att testa om varje penna funkar i en biiig "pennor- låda". Fast det har också funnits stunder där jag njutiti av att bara vara.

Imorgon kommer verkligheten ikapp, eller rättare sagt idag! Ska jobba, kan tänka mig att det blir jättetrevligt nu speciellt när det är jul-rea, varav MASSOR folk i stan. Så klart att de blir hungriga att de kommer till oss på La Baguette. Jag lär jobba ihjäl mig! Men efter jobbet är det massor som uppskattas under just denna vecka.
Only so love!

Hugs and kisses ;)

Min Fredag är lika mobilnörd som jag eller...

Publicerad 2010-12-01 19:29:30 i Allmänt

foto0574 (MMS)

Min Fredag är lika mobilnörd som jag eller till och mer ;) men ja.. Hur fan mår jag? Åt en rejäl frukost, sen en lilla meny på mcd, sen en mumsig kladdkaka med vaniljglass. Och listan slutar inte. Ska äta på jensens alldeles strax, omg! :D

Om

Min profilbild

Jag är en glad tjej som lever livet i lilla men charmiga Örebro. När jag inte fixar käk om dagarna på ett lunchställe är jag med mina nära & kära samt hittar på en massa som att shoppa, träna och resa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela