Sara Rasmussen

Spydde precis innan jag skulle till jobbet...

Publicerad 2011-01-11 13:24:25 i Allmänt

Spydde precis innan jag skulle till jobbet..? Det säger väl allt hur nervös jag är inför flyttningen. Det jag skrev att jag skulle kolla på något igår var inte alldeles för onödan. Jag blev kär i denna lya och fick den fick jag veta idag. Och jag flyttar om knappt två veckor. Förstår ni mig nu? Men det ska också bli roligt! Gammaldags, högt tak, stora fönster osv. 1 rum och kök, 39 kvd. Åh...

Me today... Är det inte lite komiskt att j...

Publicerad 2011-01-10 14:23:24 i Allmänt

foto0797 (MMS)

Me today... Är det inte lite komiskt att jag klarade mig i hela promenaden ute på det hala men så fort när jag kom in i trapphuset ramlade jag? Skyller på att jag var nyvaken då ;) men nåja, ska skolla upp en grej nu troligtvis för onödan men äh. Have a nice day! Och jag ska försöka bli frisk nu på riktigt, grr!

För din skull, haha. Vassego, folk. Se min...

Publicerad 2011-01-06 21:25:54 i Allmänt

foto0774_001 (MMS)

För din skull, haha. Vassego, folk. Se min-sjuka-outfit, som består av en för stor tshirts och sen en något mindre tröja. Väldigt passande? Haha. Who cares... När huvudet värker som den gör, och att jag hostar för varenda 2:e minut. Osv. Listan kan göras lång!

Om

Min profilbild

Jag är en glad tjej som lever livet i lilla men charmiga Örebro. När jag inte fixar käk om dagarna på ett lunchställe är jag med mina nära & kära samt hittar på en massa som att shoppa, träna och resa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela